AURUM KITCHEN & BAR

AURUM KITCHEN & BAR

Aurum kitchen bar е отмено дизајниран бар-ресторан каде софистицираноста и гастрономијата создаваат неповторлив амбиент во срцето на Битола. Искусете повисоко ниво на хедонизам во кулинарската уметност.

AURUM KITHEN & BAR

НАШИОТ РЕСТОРАН

Aurum kitchen bar е отмено дизајниран бар-ресторан каде софистицираноста и гастрономијата создаваат неповторлив амбиент во срцето на Битола. Искусете повисоко ниво на хедонизам во кулинарската уметност подготвени од нашите „експерти“ за добра храна, во современа отворена кујна опремена со Josper grill oven, единствена во Битола. На најфреквентното место во градот, Ви овозможуваме совршено прибежиште со добар пијалок вкусови на модерното кулинарство, врвна услуга и квалитетни звуци од иновативниот Teoharov soundsystem, специјално дизајниран за Aurum од Теохаров.

Нашето мени
РЕЗЕРВИРАЈ +389 70 211 851
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ